dizzy mizz lizzy

Bandet byder på masser af velkendte sange, som de fleste kan synge med på. Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis som udgør Dizzy Mizz Lizzy, spiller en rigtig god melodisk gang rock og de har formået at levere utallige ørehængere gennem tiden, så der bliver plads til flashback og masser af headbanging. Dizzy Mizz Lizzy har nok aldrig været så bundsolide som de er nu.

TV-2

Successen med Danmarks lykkeligste band gentages i ’23. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.

queen machine

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret
publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody…

STINE BRAMSEN

Oven på en utrolig succesfuld og anmelderrost festivalsommer i 2022, annoncering af hendes største turné i 6 år og udgivelsen af hendes seneste soloalbum ”Blonde and Blank”, er Stine Bramsen klar til igen at erobre festivallandskabet i sommeren2023.

FOLKEKLUBBEN

Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år.

Vinteren 22/23 bruges i pladestudiet. Så når Folkeklubben rammer sommerscenerne 2023 og Olympen Live, er det med et nyt og længeventet 6. studiealbum i ryggen. 

ROCAZINO

Rocazino er et af de største danske 80’er bands med hits som bl.a.
All my love, Elsk mig i nat,Ridder Lykke, Dine øjne er så blå, landsholdssangen “En for alle” og mange andre. Rocazino er soundtracket til vores alle sammens liv, og det velspillede og imødekommende orkester leverer altid en koncert
“i røg og damp for Danmark”

GOSS

Den ultralokale artist Goss, kommer fra Ollerup, hvor Olympen Live afholdes.  Goss er særligt udvalgt som den lokale stjerne i 2023, både pga. hans vanvittige talent og fordi han virkelig formår at bjergtage publikum hver evig eneste gang han træder ind på en scene. Goss er nok mest kendt for sit nummer ”Mad Man”.